Așchia nu sare departe de trunchi. Mamă și fiu arestați pentru trafic de droguri

Eduard Pascu |
Data publicării:
Spania. O rețea criminală, printre care și români, care transporta droguri din America de Sud a fost destructurată în Valencia
Spania. O rețea criminală, printre care și români, care transporta droguri din America de Sud a fost destructurată în Valencia

Poliția din Milano a arestat o femeie de 43 de ani și pe fiul acesteia, în vârstă de 20 de ani, pentru posesie și trafic de droguri, primire de bunuri furate și posesie ilegală de arme.

Anchetatorii secției de poliție din Quarto Oggiaro, în cadrul controlului teritoriului destinat combaterii traficului de droguri, au identificat o pe femeie și au devenit suspicioși cu privire la cunoștințele pe care aceasta le avea de ceva timp cu unele persoane din cartierul Quarto Oggiaro, cunoscute pentru infracțiuni legate de droguri.

Luni 20 septembrie, după ora 11.00, femeia a fost văzută circulând cu mașina prin cartier. Polițiștii au decis să o controleze și au constatat imediat că aceasta, bucătăreasă de profesie, nu avea permis de conducere. Femeia în vârstă de 43 de ani a manifestat imediat o tensiune deosebită, dând un nume fals polițiștilor și încercând să evite controlul, ceea ce i-a determinat însă pe polițiști să efectueze o percheziție. În urma acesteia au găsit trei bucăți de hașiș de 25 de grame fiecare.

După ce și-au dat seama că femeia vindea hașiș, au percheziționat locuința acesteia, unde locuiește împreună cu fiul ei, un recidivist cu antecedente penale pentru trafic de droguri.

Cu ajutorul Unității Canine a Biroului de Prevenire Generală din cadrul Direcției Generale de Poliție din Milano, ofițerii au găsit și confiscat un bloc de 48 g de hașiș într-un sertar al biroului și alte 10 blocuri de 100 g fiecare ascunse în diferite locuri din apartament, un ambalaj care conținea urme de marijuana și materiale pentru ambalarea drogurilor.

În plus, în interiorul cutiei poștale, polițiștii au mai găsit un pachet de 55 de grame de hașiș și un pistol Mauser de calibru 7,65, furat în 2015, cu șapte cartușe în încărcător, un pachet cu 29 de cartușe de calibru 38 și un al doilea pachet cu 27 de cartușe Winchester.

Mama și fiul au fost arestați iar autovehicolul a fost confiscat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel