Apelurile pe Facebook au crescut în Italia cu peste 1.000%

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apelurile în grup, pe Facebook, au crescut în Italia, în această lună, cu peste 1.000%, cea mai mare creștere pentru compania de social media, care a constatat o creștere a traficului de mesagerie pe toate platformele sale cu 50% în medie, în statele cel mai afectate de pandemia de coronavisus.

Facebook deține Instagram, precum și aplicația de mesagerie WhatsApp.

Pe de altă parte, compania spune că traficul în creștere nu o va proteja de căderile preconizate ale publicității digitale din întreaga lume, relatează BBC.

"Nu facem bani din multe dintre serviciile în care vedem o implicare crescută", a scris Facebook într-o postare.

Alături de creșterea uriașă a timpului petrecut în apeluri în grup (cu trei sau mai mulți utilizatori), Italia a înregistrat o creștere de 70% a timpului petrecut în aplicațiile deținute de Facebook.

Facebook a prezentat pașii pe care îi face pentru a face față traficului intens, deoarece oamenii sunt blocați în interior și lucrează de acasă, dar a recunoscut că acest lucru ar putea deveni din ce în ce mai greu.

Facebook a redus calitatea video în Europa pentru a contribui la reducerea traficului de servicii de internet. Amazon, Apple TV + și Netflix au anunțat măsuri similare, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel