Anunțul Poliției Vaslui în cazul fetei VIOLATE de tatăl vitreg, trimisă înapoi acasă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Conducerea IPJ Vaslui anunță că a dispus verificări interne, după ce o fată, care ar fi fost violată de tatăl vitreg, a fost lăsată să se întoarcă acasă.

„Cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în această cauză, referitor la măsurile care trebuiau luate pentru protecţia minorei, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, citat de Agerpres.

Pe 17 august, la ora 20.12, o fata de 15 ani din satul vasluian Griviţa a sunat de pe telefonul unei vecine la 112 pentru a cere ajutorul autorităţilor. Ea a sesizat telefonic că a fost abuzată sexual de tatăl vitreg. Însă autoritățile au trimis-o înpoi acasă.

Poliţie Rurală au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind efectuate activităţi specifice acestui tip de infracţiune.

În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel