Antonella Lerca, prima femeie transgender care candidează în România, gest revoltător

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Gest revoltător al candidatului independent pentru poziția de consilier la Sectorul 2, Antonella Lerca. În imaginile publicate pe Facebook, se poate observa cum femeia scuipă efectiv un afiș electoral cu Teodor Paleologu (PMP).

Antonella Lerca este prima femeie transgender, de etnie romă, care intră în politică. Ea și-a anunțat recent candidatura pentru postul de consilier la Sectorul 2, precizând că își dorește un "sector verde, modern, sigur pentru toți cetățenii, unde sărăcia să fie combătută prin măsuri active".

"Am găsit acest clip cu Antonella fiind o veritabilă domnișoară cu maniere deloc bombardierești", este comentariul adminului paginii care urcat acest videoclip.

Iată imaginile revoltătoare:

 

Antonella Lerca este activistă pentru drepturile comunității LGBT, drepturile lucrătorilor și lucrătoarelor sexuale și drepturile romilor. A înființat prima organizație care luptă pentru drepturile lucrătoarelor și lucrătorilor sexuali din România – organizația SWC (Sex Work Call), cu sediul în Sectorul 2. Ea este de asemenea membră în MozaiQ, organizație comunitară care sprijină și reprezentară comunitățile LGBTQIA+ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer, intersex, asexuali) din România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel