Aniversarea unui fiu de primar, sărbătorită în școală cu șampanie, solistă de muzică populară, cameramani și animatori

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Aniversare mare la Școala Miron Costin din Municipiul Bacău. Nu pentru instituția de învățământ, ci pentru un elev de clasa a doua, pe care părinții au ales să-l sărbătorească la școală, cu șampanie, solistă de muzică populară, cameramani și animatori.

La ziua elevului de clasa a II-a au venit fotografi, animatori și o cântăreață de muzică populară. Petrecerea a avut loc în intervalul orar 9.50 -10.10, în timpul pauzei principale.

Solista de muzică populară prezentă la eveniment care a întreținut atmosfera, apare cu un pahar de șampanie în mână, potrivit presei locale Bacău.net

Filmarea de la „petrecere" a fost postată pe rețelele de socializare și a stârnit un întreg val de nemulțumiri. La scurt timp după aceste reacții, a fost ștearsă.

În legătură cu această situație, conducerea Inspectoratului Județean Bacău a transmis: „Conducerea Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere, potrivit bacau.net.

Aniversarea unui fiu de primar, sărbătorită în școală cu șampanie, solistă de muzică populară, cameramani și animatori

 

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici”, potrivit ziaruldebacau.ro

În urma scandalului apărut după apariţia filmării pe reţelele de socializare, directorul şcolii i-a convocat pe părinţii băiatului la şcoală.

Ziarul de Bacău scrie că tatăl elevului este Dragoş Boghian, primarul comunei Vultureni din judeţul Bacău. Acesta are avea şi un dosar penal, după ce s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi provocat un accident, în anul 2022. "Educatoarea şi-a dat acordul. Şi nu este nicio problemă cu şampania. Cred că animatoarele au pus şampanie pentru copii", a spus primarul Boghian, conform site-ului menționat.

"În urma incidentului, s-a demarat o anchetă internă, atât la nivelul unităţii de învăţământ, cât şi la nivelul ISJ Bacău. Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranţa elevilor în interiorul unităţilor de învăţământ şi dezaprobă astfel de practici", a declarat șefa IȘJ Bacău, Anca Egarmin, pentru Ziaruldebacau.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel