Anglia. Șofer român, mort după ce a fost călcat cu TIR-ul: „Teo, cursa ta s-a îndreptat spre Cer“

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un șofer român a decedat după o manevră greșită a colegului său, într-o parcare din Anglia. Teribilul accident s-a petrecut marți seară, în Anglia. Și colegul său, tot român, este grav rănit.

Teofil B., un giurgiuvean stabilit în Franța de câțiva ani, a decât în condiții groaznice, fiind călcat de camionul condus de colegul lui. După ce GPS-ul le-a creat probleme și i-a dus pe un drum greșit, Teo a încercat să îl dirijeze pe colegul său pentru a întoarce mastodontul. O manevră greșită și românul a sfârșit sub roțile TIR-ului. Și colegul său, tot român, este în stare gravă.

„Mi-a spus că doar ce au descărcat și că trebuie să facă schimb cu un coleg de remorcă, iar el și colegul lui să ducă remorca în Lyon. Apoi, în timp ce vorbeam  cu el, îmi spune că i-a băgat GPS greșit și că trebuie să îl ajute pe colegul lui Costel. El mi-a spus: 'Pau aștepta că vorbim după' și după... nu a mai fost ... Așa a început să-l dirijeze, și în timp ce a dat cu spatele, colegul lui l-a lovit....și a murit călcat...“, a explicat o prietenă a bărbatului, Paula B.

„Teo, cursa ta s-a îndreptat spre Cer“

 

„Nu pot să cred Teo, că ne-ai părăsit așa de repede, am pierdut un prieten bun, și totodată un coleg....Nu pot să îmi revin... Că ai plecat așa tânăr și că totul s-a terminat într-o clipă... Cursa ta s-a oprit în Anglia, în 15 -16 decembrie. A fost pentru ultima dată când am vorbit, spunându-mi Pau aștepta că GPS ne-a băgat greșit să îl ajut pe Costel să dea cu spatele ... Dar ai fost lovit din greșeală de colegul tău și cursa ta s-a terminat pentru totdeauna aici. Cursa ta s-a îndreptat spre Cer... Sincere CONDOLEANȚE pentru cei dragi... Dumnezeu să fie cu ei în acest moment greu... Dragi colegi și colege, nu stați niciodată în spatele camionului... fără să fiți văzuți de către colegul care e la volan, că rezultatul nu poate fi altul decât sfârșitul cursei!“, a mai scris femeia pe un grup dedicat șoferilor de camioane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel