Anglia. Șofer de camion, legat și abandonat pe autostradă. Hoții le-au furat TIR-ul plin cu produse Apple de peste 6 milioane de dolari

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer de camion și agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați pe autostradă, marțea trecută, între orele între orele 19.45 și 20.00, pe M1, la Northamptonshire, în Marea Britanie. 

Hoții le-au furat TIR-ul plin cu produse Apple în valoare de 5 milioane de lire sterline (6,6 milioane de dolari). Poliția din Marea Britanie anunță astăzi că hoții încă nu au fost prinși și cere ajutorul oamenilor dacă primesc vreo ofertă pentru a cumpăra „orice produs Apple în circumstanţe neobişnuite sau care ştie pe cineva care vinde astfel de articole la preţuri reduse”.

Potrivit informațiilor oferite de anchetatori, hoţii i-au legat pe şoferul şi pe agentul de securitate, un bărbat și o femeie, şi i-au abandonat la faţa locului, fugind cu camionul către o zonă industrială din apropiere. Acolo au transferat remorca pe un alt camion şi au condus circa 15 kilometri până în oraşul Lutterworth, unde cei 48 de paleţi cu produse Apple au fost încărcaţi într-un al treilea vehicul.

Oricine are informații sau care ar fi putut asista la acest incident este rugat să sune la Poliția Northamptonshire la numărul 101 referindu-se la numărul de referință 20000595599. Sau, alternativ, dacă doriți să rămâneți anonim, sunați la Crimestoppers la 0800 555111, informează dailymail.co.uk.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel