Anglia. Copil de șase ani, torturat până la moarte de tatăl și mama vitregă. "Nimeni nu mă iubește, nimeni nu mă va hrăni"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un băiat în vârstă de şase ani, din Marea Britanie, a fost supus unor chinuri îngrozitoare de tatăl și de mama sa vitregă. În cele din urmă, copilul a murit. 

Un băiat de șase ani strigă "nimeni nu mă iubește" într-o înregistrare audio sfâșietoare înainte de a fi chinuit până la moarte de tatăl și mama sa vitregă, informează The Sun. Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, și Emma Tustin, în vârstă de 32 de ani, sunt acuzați de uciderea lui Arthur Labinjo-Hughes, care a suferit o "leziune cerebrală", spun medicii.

Potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi fost supus unor acte de cruzime, chiar înainte de a muri, iar poliția a publicat clipuri video și înregistrări audio difuzate juraților la procesul de crimă al celor doi părinți vitregi.

Astfe, într-o înregistrare de câteva secunde, Arthur poate fi auzit plângând "nimeni nu mă iubește", de patru ori. În alta, el se plânge în mod repetat că "nimeni nu mă va hrăni".

 

"Nimeni nu mă iubește"


De asemenea, poliția din West Midlands a pus la dispoziția instanței o înregistrare realizată cu câteva ore înainte de moartea lui Arthur, în care se vede cum băiețelul se trezește pe podeaua din sufragerie.

În plus, potrivit instanței,Tustin a înregistrat fotografii și videoclipuri cu Arthur aflat în suferință. Camerele de supraveghere din sufragerie au fost prezentate în timpul procesului, arătând ultimele momente ale copilului.

Jurații au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere cu tatăl vitreg mâncând, în timp ce Arthur a fost lăsat pe hol timp de 14 ore și forțat să doarmă pe podea.

De asemenea, jurații susțin că există clipuri audio în care Arthur plânge în timp ce ar fi fost abuzat.

 

Copilul ar fi fost bătut până la moarte

 

La 16 iunie, Tustin l-ar fi bătut pe Arthur până la moarte, apoi a așteptat 13 minute pentru a alerta autoritățile și a le spune că "abia respira" după ce "s-a lovit cu capul de podea".

Paramedicii au sosit la domiciliu și l-au transportat pe acesta la spital. Arthur a murit la spital a doua zi, cauza decesului fiind "traumatism cranian provocat de un adult", care se potrivește cu faptul că a fost "scuturat viguros și că s-a lovit cu capul în mod repetat de o suprafață dură".

De asemenea, el ar fi fost izolat timp de "până la 14 ore pe zi" și privat de pat, mâncare și îmbrăcăminte. Potrivit medicilor, acesta ar fi prezentat mai multe vânătăi pe întregul corp.

Astfel, cei doi părinți vitregi sunt acuzați de mai multe capete de acuzare pentru cruzime față de copii, după ce l-au forțat pe Arthur să suporte un "comportament sistematic și crud" de abuz "fizic și psihologic" în săptămânile dinaintea morții sale, însă procesul continuă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel