Andrei Caramitru: „Ambasadorul SUA spune RĂSPICAT și CLAR ca Rusia este ACTIVĂ în România”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR, susține faptul că ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm, „spune răspicat și clar ca Rusia este activă în România inclusiv in media și zona politică”. 

„Ambasadorul American spune răspicat și clar ca Rusia este activă în România inclusiv in media și zona politică și acționează prin slăbirea luptei anti-corupție. Și că este cel mai mare pericol pentru noi acum.

Timmermans a spus acum câteva zile în București că - dacă nu eram in UE - Rusia ar fi făcut cu noi ce au făcut cu Ucraina.

Citește și ROMÂNII intră în GREVĂ 15 minute. Caramitru: „Trebuie să le arătam că putem bloca țara dacă ei nu pleacă"

Parlamentul European a votat săptămâna asta că Rusia nu poate fi considerată un "partener strategic" al UE (adică este inamic).

In alte țări - cum e identificat cineva care lucrează pentru Rusia este arestat imediat (recent - in Germania, Franța, Belgia, US).

Noi tot scriem pe FB informații si explicam exact cum acționează trădătorii și cine sunt. Se poate vedea și de pe lună ce se întâmplă. Ai nevoie de Google și de câțiva neuroni să pui informațiile una lângă alta.

Citește și Andrei Caramitru: „România s-a PRĂBUȘIT"

La ce naiba servesc instituțiile statului ??? Președintele are vreun punct de vedere ? Serviciile? Faceți ceva ? Ce ?”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel