Ana Birchall amenințată de Ionel Arsene, șeful PSD Neamț: „Chiar nu credeam...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, afirmă că ar fi fost amenințată de șeful PSD Neamț, Inel Aresene, după un alt comentariu publicat pe pagina sa de Facebook.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului... ????

Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică "intervenția" dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor“, a notat fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, pe Facebook.

Birchall se referea la o postare de-a sa făcut cu puțin timp înainte, în care vorbea despre utilitatea înființării unei comisii de anchetă pe achizițiile din perioada pandemiei, după cum anunțase chiar PSD. În susținerea sa, fostul ministru al Justiției dădea drept exemplu un material jurnalistic în care se facea referire despre o firmă apropiată de baronul PSD de Neamț și de finul lui, care a câștigat un contract de peste 85 de milioane de euro de la Consiliul Județean Neamț.

Despre ce este vorba?

 

„Uite un bun exemplu care ar trebui sa il analizeze aceasta comisie nou infiintata, nu? (https://www.g4media.ro/o-firma-apropiata-de-baronul-psd-de-…).

Daca se doreste seriozitate si nu doar un joc ieftin de imagine si de lupta politica in stil dambovitean solicit si sustin ca in aceasta comisie sa se analizeze TOATE contractele de achizitii din aceasta perioada, dar TOATE, inclusiv cele pentru care Dr. Cercel si Arafat cereau impunitate ca nu degeaba era atata zvarcoleala pentru adoptarea faimosului OUG pe achizitii prin care se inlatura raspunderea penala!

Este corect ca toate persoanele care au abuzat de perioada starii de urgenta si au facut achizitii "urgente" incalcand legea, indiferent cine e, de unde este si cum il cheama sa raspunda legal!“, nota anterior Ana Birchall. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel