Jandarmii au aplicat 13 AMENZI la protestul din Piața Victoriei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Jandarmeria Capitalei a anunțat, duminică seara, că la protestul din Piața Victoriei au fost date 13 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei. Potrivit autorităților, în timpul stării de alertă organizarea de mitinguri și demonstrații este interzisă. 

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat, printr-un comunicat, că „pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”.

Conform comunicatului, echipele de dialog ale Jandarmeriei Capitalei au discutat cu persoanele prezente la protest, cărora le-au adus la cunoștință prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestora.

Până în prezent, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Vezi aici imagini de la protest: Protest "FĂRĂ MASCĂ" în Piața Victoriei. Oamenii strigă: "Demisia!"-VIDEO

„În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care încalcă prevederile legii. Scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci acela de a limita răspândirea virusului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei, potrivit Mediafax.

Aceștia le recomandă cetățenilor să nu participe la astfel de evenimente.

Zeci de oameni protestează, duminică seara, în Piața Victoriei din București, nemulţumiţi de proiectul guvernului care impune reguli stricte privind carantina şi izolarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel