Ambasada Suediei contrazice POLIŢIA ROMÂNĂ în cazul mașinii cu numărul 'M**E PSD'

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasada Suediei a reacţionat  la ştirile apărute în presă conform cărora Poliţia Română verifica dacă sunt valide plăcuţele înmatriculate în Suedia cu Muie PSD. Ambasada a dat un comunicat de presă în care contrazice informaţiile  apărute conform cărora plăcuţele personalizate  înmatriculare din Suedia, M...E PSD, nu ar fi permise în afara graniţelor.

„În acest weekend, câteva site-uri din presa românească au spus că plăcuţele de înmatriculare personalizate suedeze nu sunt permise în afara graniţelor Suediei. Aceste informaţii făceau referire la o maşină înmatriculată în Suedia, cu plăcuţe de maşină personalizate, care a fost în centrul atenţiei presei în ultimele săptămâni. Articolele s-au răspândit pe canalele social media şi prin intermediul unor site-uri de presă care nu au verificat corectitudinea informaţiei. Ulterior,  unele dintre site-uri şi-au şters sau modificat respectivele articole.

Ambasada Suediei în România vrea să clarifice faptul că plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide pentru călătoriile în Uniunea Europeană. Numerele personalizate ar trebui să fie mereu însoţite de documentele oficiale atât ale plăcuţelor originale, cât şi ale celor personalizate.”, se scrie în  mesajul transmis de Ambasada Suediei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel