Ambasada României în Regatul Unit, ANUNŢ pentru cei care intenționează să lucreze în UK. Care sunt EXCEPŢIILE de la carantină

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a postat un anunţ cu noile seturi de recomandări ale guvernului britanic pentru toţi cetăţenii care vor să vină să muncească în Regatul Unit.

"Un nou set de recomandări ale Guvernului britanic, cu informații utile celor care intenționează să lucreze în UK este disponibil pe pagina Ambasadei României la Londra.

Reamintim că, începând cu 8 iunie 2020, toate persoanele care sosesc în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord vor trebui să intre în carantină de tip auto-izolare la domiciliu pentru 14 zile. Regulile generale se regăsesc pe pagina guvernamentală la https://www.gov.uk/uk-border-control.

Toate persoanele care nu pot merge la muncă din cauza auto-izolării la domiciliu și care nu pot lucra de acasă ar trebui să discute cu angajatorul cu privire la modul de încadrare legală a absenței de la locul de muncă, dar și la resursele financiare pe perioada în care nu pot munci.

Există o serie de excepții privind persoanele care NU trebuie să intre în carantină, printre care se numără, în condiții bine precizate, șoferii vehiculelor de transport marfă și călători, lucrătorii transfrontalieri, lucrătorii sezonieri în horticultură (numai cea destinată produselor alimentare) și care au o ofertă de muncă la o fermă anume, anumiți lucrători în domenii strategice.

Detalii AICI şi AICI", se arată pe pagina Ambasadei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel