Ambasada României în Regatul Belgiei anunţă ultimele măsuri luate de autorităţi: Formularul online pe care trebuie să îl completeze cei care călătoresc în Belgia

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasada României în Regatul Belgiei revine cu precizări legate de ultimele măsuri anunţate de autorităţile belgiene pentru cetăţenii români. Respectiv, cei care doresc să călătorească în această ţară trebuie să completeze un formular online, Passenger Locator Form. Iar turiştii care vin din afara Zonei Schengen, până la 1 august, trebuie să completeze formularul Public Health Passengers Locator Form.

"Măsuri anunțate de autoritățile belgiene - Passenger Locator Form

Începând cu 1 august 2020, toate persoanele care vor intra în Belgia vor fi obligate să completeze înainte de sosire, indiferent de statut, țara de proveniență, modalitatea de transport, un formular online, Passenger Locator Form, care se regăsește AICI.

Exceptate sunt persoanele care nu călătoresc pe cale aeriană sau navală și care stau mai puțin de 48 de ore în Belgia sau care au stat mai puțin de 48 de ore în afara Belgiei înainte de a se întoarce.

Până la 1 august, la intrarea în Belgia, toți turiștii care provin din state care nu aparțin Zonei Schengen, vor completa formularul Public Health Passengers Locator Form.

Acesta poate fi accesat AICI", se arată pe pagina Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel