Alt accident grav la Mihăești, după cel în care a murit o fetiță: Șase persoane transportate la spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis

Şase persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier produs vineri pe un drum judeţean din localitatea Mihăeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Printre persoanele transportate la spital este şi o minoră în vârstă de patru ani. 

"Poliţiştii Biroului rutier Râmnicu Vâlcea au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 647, comuna Mihăeşti. Sunt implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 27 de ani, iar celălalt şofer are 39 de ani. Aceştia au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat alcool", a precizat sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, la sosirea echipajelor de intervenţie persoanele implicate în accident erau în afara autoturismelor, conştiente şi cooperante. Au fost evaluate şapte persoane, dintre care şase au fost transportate la spital, iar una a refuzat să meargă la unitatea spitalicească.

Mihăești, zonă predispusă la accidente

 

În urmă cu câteva zile, un accident grav s-a petrecut în comuna Mihăești, după ce o o mașină a intrat într-o cisternă. O fetiță de 12 ani a murit, alți doi copii sunt în stare gravă. În total, 6 victime, între care 5 copii, au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale

În jurul orei 5,30, în această dimineaţă, un eveniment rutier grav s-a produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 73, în zona localităţii Mihăeşti, satul Rudeni din judeţul Argeş. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung sunt la faţa locului pentru cercetări. 

Șase persoane, între care patru copii și doi adulți, au fost rănite, iar o fetiță de 10 ani a murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit în plin de o cisternă. Cei cinci minori și un bărbat de 44 de ani au fost transportați la spital.

In urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care 1 adult si 4 copii au fost preluați de echipajele de ambulantă SAJ si un bărbat (soferul MCV) de 44 de ani, cu multiple plăgi la membre si suspiciune fractura costală a fost preluat de echipajul SMURD. Din nefericire, o fetita de 12 ani, se afla in stop cardio respirator. S au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel