Alexandru Rafila: „Am reuşit să convingem majoritatea cetăţenilor că PSD are soluţii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Partidul Social Democrat a reuşit să convingă majoritatea electoratului că are soluţii, că vrea să facă un alt fel de politică, a declarat duminică Alexandru Rafila, care deschide lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

„PSD a câştigat aceste alegeri, rezultatul din sondaje cu siguranţă va fi confirmat la numărătoarea voturilor şi opinia mea este că această diferenţă se va consolida. Este un lucru extrem de important că am reuşit să convingem majoritatea cetăţenilor din România că PSD are soluţii, că PSD doreşte să facă o altă politică în România, politica responsabilităţii, a profesionalismului şi care nu are loc de festivism şi de demagogie. Ceea ce vrem imediat, cât mai repede după încheierea numărătorii voturilor, este ca această ţară să aibă un guvern stabil, care să poată să ofere soluţii în situaţii de criză majoră în domeniul sanitar, că aceste soluţii pentru domeniul sanitar să ofere premise pentru redresarea economică şi pentru funcţionarea societăţii româneşti”, a precizat Rafila, la sediul central al PSD, după primele rezultate exit-poll.

În opinia sa, există „o problemă majoră în ceea ce priveşte societatea românească în acest moment”.

„Polarizarea a fost extremă în cursul campaniei electorale, chiar dacă ea a fost o campanie online, aşa cum sunt şi şcolile online. Deci lucrul acesta poate că nu a mobilizat suficient electoratul, dar până la urmă asta este situaţia. Am încercat să ne adaptăm şi putem să venim cu soluţii concrete, cu oameni specializaţi pentru fiecare dintre domeniile de care România are nevoie pentru a depăşi această situaţie dificilă. Mulţumesc tuturor colegilor din PSD pentru sprijin şi vă asigur că ceea ce am spus atunci când am făcut pasul în politică, că voi fi totdeauna sincer, cu dumneavoastră şi cu colegii mei, rămâne valabil”, a susţinut Alexandru Rafila.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel