Alexandru Cumpănașu, noi DEZVĂLUIRI în dosarul ORORILOR de la CARACAL: „Au fost 12 bărbați duși să facă sex cu ea“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, face noi declarații în legătură cu dosarul lui Ghoerghe Dincă, afirmând că ar lipsi probe din dosar.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, a făcut noi declarații la România TV  în legătură cu ancheta din cazul Caracal. EL a afirmat că sunt informații pe care el le cunoaște și care nu se regăsesc în dosar. 


"Totul trebuie să ducă la Dincă, că tot dosarul să se închidă cât mai repede, să nu se mai vorbească de clanuri. Informaţia cu referire la doamna dusă acolo și violată de Dincă tot presa a descoperit-o. Eu cred că ancheta trebuie să se concentreze pe traficul de persoane. Am certitudinea că Dincă s-a ocupat de trafic de persoane si există informaţii certe despre traficul de persoane al lui Dincă. Nu se investighează cât trebuie. Şi unde sunt complicii? Cei 12 bărbați. Nu uitați că martorul care a venit inițial și a zis, eu l-am crezut mai puțin. Omul ăla a spus că în cazul Luizei au fost 12 bărbați care au fost duși să facă sex cu ea. De ce la dosar nu s-au regăsit mărturiile celor 12? Raj- martorul- ne-a zis că 12 persoane sigur au fost acolo și au profitat de ea. Individul ăsta are legături și familia sa. Îi rog pe cei din familie să nege. Avem suficiente probe să demonstrăm că din familie sunt implicați în traficul de persoane de mult timp. Vecinii nu știu nimic. Nu au văzut nimic dubios. Erau vecini de o viață, dar nu au văzut nimic. Au auzit, dar nu pot să spună pentru că ar deveni complici", a declarat Alexandru Cumpănaşu în exclusivitate la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel