Alexandru Cumpănașu a anunțat că RENUNȚĂ: „M-am săturat! Dacă mi se va întâmpla ceva, VOI veți fi autorii morali“

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a anunțat că a renunțat la protecția oferită de MAI „în bătălia cu clanurile mafiote“.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, și totodată candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie a anunțat, marți seara, pe Facebook, că a renunțat la protecția MAI.

Candidatul la prezidențiale le-a transmis celor care l-au criticat că folosește resursele statului că acum „pot dormi liniștiți“.

În plus, Cumpănașu spune că mama Alexandrei, Teodora, i-a făcut o surpriză, și a strâns 2.000 de semnături pentru candidatura sa la Cotroceni.

 

„Dragi prieteni, astăzi am fost la Caracal pentru a mă consulta cu părințîi Alexandrei cu privire la ceea ce avem de făcut de acum pt aflarea ADEVĂRULUI. Cu ocazia această Teodora mi-a făcut o surpriză uriașă. Inima acestei femei este greu de măsurat. Mi-am păstrat întotdeauna rezervă și discreția în a vorbi cu ei despre candidatura mea la Președinția României. De fiecare dată dacă au avut un mesaj de dat în ce mă privește au făcut-o pt că așa au simțit. Astăzi însă Teo m-a lăsat ULUIT și fără cuvinte. Cu un gest de un firesc rar și o naturalețe pe care numai oamenii neafectați de cancerul Bucureștiului îl au mi-a spus la final: 'Aaa Sandule stai că era să uit'...'Ce anume i-am replicat eu?'...'Să îți dau astea'. Și mi a întins un dosar mare cu documente înăuntru. M-am gândit că sunt alte probleme ale oamenilor pe care le-au primit ei pt mine.

În ultima vreme casă lor a devenit un fel de a două adresa a mea. Pt că acolo își trimit oamenii problemele și greutățile pe care le întâmpina în relația cu autoritățile. Desfac dosarul de curiozitate și văd că erau multe tabele cu semnături pt candidatura la prezidențiale pentru mine. Va spun sincer că am rămas mut. Pe scurt: această femeie minunată a strâns aprox 2000 de semnături pt candidatura mea la prezidențiale mergând în ultimele 10 zile în Dobrosloveni și în satele învecinate împreună cu Irina, fata cea mică. Vă dau cuvântul că îmi dau lacrimile și acum...efectiv am rămas mut. Zi de zi a mers cu fetița care este un înger de copil și a strâns semnături din toate satele din zonă. Nimic nu te poate emoționa și mișca mai mult. Am întrebat-o de ce a făcut-o. Mi-a răspuns simplu: 'Pt că familia la nevoie se cunoaște. Și nu prin vorbe. Și tu ai încrederea oamenilor după ce ai făcut pt Alexandra și poți să schimbi ceva, să aibe toți siguranță'. Nu am îndrăznit să mai zic nimic. Nici acum nu pot. Este o lecție pt toți cei care sunt fără Dumnezeu și m-au acuzat de atâtea lucruri nedrepte în lupta pt ADEVĂR. MULȚUMESC TEODORA!. La final am făcut o poză cu ea și Irina pe care o postez cu toată dragostea și prețuirea mea pt acest efort“, a povestit Alexandru Cumpănașu pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată el a anunțat în aceeași postare că a renunțat la protecția asigurată de MAI „în bătălia cu clanurile mafiote“.


„P.S.: Pt toți cei îngrijorați că MAI îmi asigura protecția în bătălia cu clanurile mafiote îi anunț și acum deși am făcut-o de vineri că am CERUT EU ÎNCETAREA acesteia de Duminică seară. M-am săturat de criticile voastre și dacă mi se va întâmplă ceva VOI veți fi autorii morali. MAI nu a dorit să retragă protecția pt mine și le mulțumesc jandarmilor pt tot ce au făcut în această perioada. Și pt toți nedezvoltații neuronal: plângerea penală există și a fost înaintată Procurorului General. Cui a repartizat-o nu știu dar acum puteți dormi liniștiți: nu mai am protecția statului pt mine!!Sper că dormiți mai liniștiți acum!“, a mai declarat Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

4 mar 2021, 07:13 in Știri
Horoscop, joi, 4 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy