Alertă pe un aeroport: O femeie a deschis focul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie a deschis focul luni pe un aeroport din Texas şi a fost imediat arestată de poliţie, un incident care nu a provocat victime, dar a provocat panică în rândul pasagerilor, relatează AFP. 

Cu puţin înainte de 11:00 a.m. (16:00 p.m. GMT), o femeie de 37 de ani s-a prezentat în apropiere de ghişeele aeroportului Dallas Love Field şi apoi s-a dus la toaletă, a declarat şeful poliţiei din Dallas, Eddie Garcia, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a ieşit cu capul acoperit de 'o glugă', a scos un pistol şi a început să tragă mai multe focuri către tavan, dintr-un motiv necunoscut, a adăugat el.

Un ofiţer a neutralizat-o împuşcând-o în picioare. Plasată în arest, femeia a fost transferată la spital. Nu există alte victime, potrivit şefului poliţiei.

Incidentul a provocat haos în aeroport, foarte aglomerat în această perioadă estivală, potrivit Agerpres.

Un bărbat a murit pe Aeroportul Internaţional Iaşi: Aştepta să facă formalităţile de îmbarcare

 

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Congo, a decedat joi dimineaţa pe Aeroportul Internaţional Iaşi, în timp ce aştepta să se îmbarce într-o aeronavă care mergea spre Dortmund.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Iaşi, Elena Troia, a declarat că bărbatul aştepta la rând să îşi facă checkin-ul atunci când i s-a făcut rău.

„A intervenit echipa medicală de pe aeroport. Pacientului i s-a administrat oxigen şi i s-a făcut masaj cardiac, pulsul fiind foarte slab. Între timp, a fost solicitată şi o ambulanţă, iar medicii au continuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, nu a mai reacţionat şi a fost declarat decedat. Bărbatul avea şi alte probleme de sănătate”, a afirmat Elena Troia. 

Un român care se îndrepta spre Anglia, amendat cu 50.000 euro pe aeroportul din Italia

 

Un român care călătorea în Manchester, Anglia, a fost amendat cu 50.000 de euro pe aeroportul din Treviso San Giuseppe, Italia. 

În cadrul verificărilor la pasagerii aflați în tranzit pe Aeroportul Treviso San Giuseppe, oficialii Agenției de Accize, Vămi și Monopol au interceptat și au ridicat aproximativ opt kilograme de țigări nedeclarate, găsite în bagajele unui român care venea din București.

„570 de pachete de țigări, care cântăresc 8.450 de grame, au fost ascunse în interiorul bagajului de mână și de cală de către pasagerul care a sosit în Italia și se îndrepta spre Manchester. Întrucât este vorba despre o introducere nedeclarată pe teritoriul național a tutunului străin prelucrat pentru o cantitate mai mică de 10 kg, în temeiul legii a fost aplicată o amendă administrativă de 50.000 de euro”, au transmis polițiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel