Alertă la mall Sun Plaza din București. Evacuare generală. Este alertă cu bombă

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Este evacuare generală la mall-ul Sun Plaza din București. 

Din câte se pare, ar fi vorba despre o alertă cu bombă. Întreaga zonă din jurul șoselei Oltenița, acolo unde este situat mall-ul Sun Plaza este blocată. Intervin pompierii și geniștii.

Toți cei care se aflau în Centrul Comercial Sun Plaza sunt evacuați de urgență. Oamenii spun că au auzit alarmele de incendiu din mall și au fost dirijați către iesirile din mall.

Inițial, toți s-au panicat, iar printre oameni se răspândise un zvon fals, acela că în parcarea suberană din mall ar fi izbucnit un incendiu. Paradoxul este că se vorbea și de un număr exact de mașini care ar fi ars. Din fericire însă, nu a fost vorba de așa ceva, iar acum se fac verificări pentru a vedea dacă este vorba într-adevăr despre o amenințare reală.

 

Alertă la Sun Plaza din Berceni

Alerta a fost dată în jurul 19:00 din mall-ul care se află în cartierul Berceni. Sun Plaza este cel mai mare mall din Sectorul 4. Traficul este blocat în zonă. Mall-ul era plin de oameni pentru că în această perioadă toți se află la cumpărăturile de sărbători. Alerta a fost trimisă prin email de la o adresă de la care au mai fost trimise în trecut și alte alerte false de amplasări de bombe, relatează corespondentul Antena 3. 

Polițiștii, alături de pompieri verifică toate magazinele din zonă pentru a se asigura că nu există vreun pericol. Până la clarificare, toată lumea va sta în afara perimetrului delimitat de autorități. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel