Alertă în Germania! Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-o farmacie: Răpitorul cere o răscumpărare de peste 1 milion de euro! UPDATE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Alertă în Germania! Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-o farmacie: Răpitorul cere o răscumpărare de peste 1 milion de euro! FOTO: captură Twitter @TrendsT96886216
Alertă în Germania! Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-o farmacie: Răpitorul cere o răscumpărare de peste 1 milion de euro! FOTO: captură Twitter @TrendsT96886216

Sute de agenți ai poliției Germane au fost mobilizate în Karlsruhe, landul Baden-Württemberg din Germania, unde există informații că un individ a luat ostatice mai multe persoane într-o farmacie. Potrivit picture, rapitorul cere o rascumpărare de peste 1 milion de euro!

UPDATE 23:00

Individul care a sechestrat persoane într-o farmacie din oraşul german Karlsruhe a fost arestat, au anunţat vineri seară autorităţile germane, conform site-ului T-online.de.

Agenţi ai forţelor speciale de poliţie au intervenit în farmacie şi l-au imobilizat pe agresor. Cele două persoane care erau ţinute ostatice au fost eliberate.

Nicio persoană nu a fost rănită.

-------------------------------------------

Din motive tactice, polițiștii nu vor să spună nimic despre numărul de oameni din farmacie. Poliția este în contact cu presupușii răpitori.

 

Potrivit autorităților, luarea de ostatici a început în jurul orei locale 16:30.

 

Potrivit publicaţiei picture, nu este clar câte persoane sunt ţinute ostatice în farmacie. În zone a fost institute un perimetru de securitate şi autorităţi cercetări să obţină eliberarea ostatică prin negocieri.

 

Incidentul intervine după atacul armat produs joi seară în Hamburg, soldat cu opt morți.

 

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel