Alertă cu bombă la metrou: Bagaj suspect în stația Eroii Revoluției

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Măsuri speciale la transportul în comun de Revelion: Metroul va circula toată noaptea pentru bucureșteni. Los Angeles oferă transport gratis / Facebook @Metrorex
Măsuri speciale la transportul în comun de Revelion: Metroul va circula toată noaptea pentru bucureșteni. Los Angeles oferă transport gratis / Facebook @Metrorex

Un bagaj suspect a fost sesizat la metrou. Garniturile nu opresc în stația Eroii Revoluției, unde se fac verificări, iar potrivit Poliției Capitalei călătorii au fost evacuați.

UPDATE! Alarma de la metrou s-a dovedit a fi falsă

Alarma de la metrou s-a dovedit a fi falsă. Circulația metrourilor a fost reluată.

"Intervenția s-a încheiat. Nu sunt elemente de interes pirotehnic” - este anunțul SRI.

Știre inițială

Metrorex anunță că, la această oră, pe Magistrala 2, circulația trenurilor de metrou se desfășoara fără oprire în stația Eroii Revoluției.

Măsura vine după ce a fost sesizat un bagaj abandonat.

Se fac verificări și se iau măsurile care se impun.

Călătorii sunt informați cu privire la această situație prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stații, anunță Metrorex.

Metrorex adaugă că pentru facilitarea echipelor care verifică coletul suspect, circulația trenurilor de metrou între stațiile Constantin Brâncoveanu și Tineretului se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulația se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției.

Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată că în stația de metrou Eroii Revoluției, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări. A fost evacuată stația, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității, conform Poliției Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel