Al cincilea film Matrix, este pe drum

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
Matrix
Matrix

Studioul Warner Bros a transmis un comunicat de presă în care a anunțat că al cincilea film din cunoscuta franciză Matrix urmează să fie produs. Producătorul executiv va fi Lana Wachowski, coscenarist și coregizor original al filmului, alături de partenerul său de producție, Sarah Esberg.

În 1999, la prima apariție a primului film Matrix, în rolurile principale se găseau Keanu Reeves, Laurence Fishburne și Carrie-Anne Moss. Pentru al cincilea film, Warner Bros nu a făcut cunoscut numele viitorilor protagoniști.

Încasările primului film Matrix au fost de 467 milioane de dolari și a câștigat patru premii Oscar. În ultimii 25 de ani, franciza a câștigat, la nivel mondial, aproape 2 miliarde de dolari. Au urmat alte trei producții: The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions în 2003 și The Matrix Resurrections în 2021.

Filmul, distopic SF, îl are ca protagonist pe Neo, interpretat de Keanu Reeves, hacker, care este invitat să se alăture unei revolte a inteligenței cibernetice, după ce a descoperit că umanitatea este prinsă într-o realitate simulată cunoscută sub numele de Matrix, anunță CNN.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel