Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Lucrările la Podul de la Cernavodă sugrumă traficul. Vor dura doi ani

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
aglomeratie pod cernavoda
aglomeratie pod cernavoda

Pentru cei mai mulți dintre românii care au mers la mare de 1 mai, concediul s-a încheiat iar la această oră se stă în coloană pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Cernavodă. 

 

Podul de la Cernavodă a intrat în reabilitare astfel că se circulă pe un singur sens. În momentul în care se face trecerea de pe două benzi pe una singură, circulația se sugrumă, iar din cauza afluxului mare de autoturisme, acum coada are mai mult de cinci kilometri.

Reabilitarea a început în primăvara acestui an și va dura 24 de luni, astfel că turiștii se vor mai confrunta cu problema sugrumării traficului în zona Cernavodă. Reparațiile sunt acoperite din fonduri europene nerambursabile.

Aglomerație pe podul ce la Cernavodă. Lucrările vor fi de durată

 

„Prin semnarea acestui contract îmi doresc ca în cel mai scurt timp să nu ne mai confruntăm, când mergem spre litoral, cu problemele de pe partea carosabilă a Podului de la Cernavodă. I-am cerut antreprenorului să își facă treaba eficient, deoarece CNAIR va verifica în permanență calitatea lucrărilor. Nu ne permitem să mai fie făcute lucrări de mântuială, iar, după prima ploaie sau ninsoare, să ne trezim cu gropi în carosabil. Totodată, i-am cerut antreprenorului să aibă în vedere ca, în perioada sezonului estival, să facă doar lucrări la partea de infrastructură, astfel încât să evităm impunerea de restricții de circulație și îngreunarea traficului” spunea ministrul Transporturilor Cătălin Drulă în momentul semnării contractului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel