Aglomerație în Ungaria, la vama cu România: Coadă pe kilometri. Din week-end se impun restricții

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
nadlac_aglomeratie_carantia
nadlac_aglomeratie_carantia

Coadă de peste 5 kilometri în Ungaria, aproape de granița cu România. O mașină a fost abndonată. De reținut că de sâmbătă intră în vigoare și restricții de circulație.

Trafic îngreunat pe principalele rute spre Budapesta. Pe autostrada M3, traficul a fost îngreunat la devierea de la Bagi și pe autostrada M0, în sensul de intrare. De asemenea, se înregistrează încetinire pe 31 la Maglód și Mende, pe 51 la Dunaharasti, precum și pe magistrala 11 în apropiere de Budakalász spre centrul orașului și pe magistrala 10, de la sensul giratoriu de la Solymar spre Nyíregyháza, unde există o încărcare a benzilor de circulație, unde autovehiculele circulă pe benzile din afara și pe cele exterioare, se arată în informarea rutieră.

Un autoturism s-a răsturnat într-un șanț pe drumul principal 470, în zona Békés. La kilometrul 15, jumătate din drum a fost închis. La granița româno-maghiară, pe autostrada M43, la Csanádpalota, coada de camioane care așteaptă să iasă de pe autostradă a ajuns la 5 km.

Traversarea Tisei rămâne problematică din cauza nivelului ridicat al apei. Trecerile sunt suspendate la următoarele puncte de trecere: între Tímár-Zalkod, între Tiszaroff-Tiszasüly, între Nagykörű- Fegyvernek și între Vezseny-Martfű, informează blikk.hu.

Cu toate acestea, feribotul poate fi folosit din nou pe cursul superior al Tisei, între Tiszacsege și Ároktő, pe cursul inferior între Mindszent și Baks, iar de astăzi va fi în funcțiune și între Nagyrév și Tiszabög.

De asemenea, este important de reținut că în Ungaria va fi în vigoare o interdicție pentru camioane de la ora 22.00 în weekendul 5-6 iunie până duminică la ora 22.00, adică vehiculele mai grele de 7,5 tone nu vor putea circula pe drumurile ungare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel