Wizz Air introduce încă un zbor Castellon - București

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident aviatic în Mureș: Capota unui avion a căzut în apropierea unui loc de joacă plin de copii / Foto ILUSTRATIV
Accident aviatic în Mureș: Capota unui avion a căzut în apropierea unui loc de joacă plin de copii / Foto ILUSTRATIV

Aeroportul Castellón consolidează ruta spre București prin adăugarea unei a treia frecvențe săptămânale începând cu 15 iunie. Cea de-a treia legătură săptămânală către capitala României va fi operată joia, pe lângă cele două zboruri actuale de luni și vineri.

Directorul general al Aerocas, Blanca Marín, a detaliat că acest al treilea zbor săptămânal (programat între 15 iunie și 21 septembrie) va fi operat în zilele de joi, pe lângă cele două zboruri actuale de luni și vineri.

Blanca Marín a subliniat că legătura cu capitala României, gestionată de compania aeriană Wizz Air, "este strategică pentru aeroportul din Castellón, după cum arată faptul că anul trecut a generat cei mai mulți pasageri, cu aproape 35.000", conform Cope.

 

Noua conexiune săptămânală cu București sporește sezonul estival pentru Castellón 



Adăugarea unui al treilea zbor, a adăugat el, "aduce beneficii importantei comunități românești din provincie, care vede îmbunătățită conectivitatea aeriană cu țara lor".

Noua conexiune săptămânală cu București întărește oferta aeroportului din Castellón pentru actualul sezon estival, în care facilitatea operează 11 rute regulate cu peste 250.000 de locuri puse în vânzare, cifre record în istoria infrastructurii.

În prezent, sunt în funcțiune conexiuni către Londra, Bruxelles, Dublin, Porto, Düsseldorf, Budapesta, București și Madrid. Acestora li se vor alătura în curând Katowice, de la 27 aprilie anul viitor, și Sevilla și Roma din iunie.

Vezi și: Castellón - de la "boom-ul" românesc din anii 2000 la exodul cauzat de criză: „Ne străduim să menținem tradițiile noastre românești"

 

Aeroportul Castellón își consolidează legătura și cu Londra

 

Pe lângă creșterea numărului de destinații odată cu lansarea de noi rute, aeroportul a consolidat câteva dintre conexiunile sale cu mai multe frecvențe. În plus față de București, Londra a adăugat un al treilea zbor săptămânal și va opera un al patrulea începând cu luna iulie. Katowice va începe cu două zboruri săptămânale și va adăuga un al treilea la mijlocul lunii iunie.

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

- https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

- https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel