Adrian Năstase, SFATURI pentru primarii PSD înainte de turul 2: „Un vot peste 40% (sau peste 50% ?!) ar fi o încurajare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase, a scris astăzi, pe blogul personal, un „îndemn” pentru primarii PSD înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

Adrian Năstase este de părere că în primul tur al alegerilor prezidențiale primarii nu au tras suficient pentru candidatul partidului. Acesta susține că marea miza pentru PSD în turul al doilea este remobilizare electoratului.

„Pare că unii dintre primarii PSD nu au accelerat suficient in primul tur. Cred că la turul al doilea este esential să facă efortul de a câstiga in localitatea lor. Miza nu este doar alegerea presedintelui ci si re-mobilizarea membrilor si simpatizantilor PSD după scorul nemultumitor de la euro-parlamentare", a scris Năstase.

Fostul premier este de părere că un rezultat de peste 40% ar asigura liniște partidului.

„Un vot peste 40% (sau peste 50% ?!)ar fi si o incurajare pentru partid de a gandi, in liniste, cele mai bune formule de organizare in perspectiva viitoarelor confruntări electorale. Ar fi si o platformă mai bună de pe care să fie atacate alegerile locale", își încheie Adrian Năstase mesajul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel