Actorul Ciprian Nemeşiu s-a sinucis în ziua de 8 Martie. Avea 39 de ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ciprian Nemesiu
Ciprian Nemesiu

Un actor din trupa de improvizație Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, Ciprian Nemeșiu,  a murit luni, 8 Martie. Potrivit unor surse din Poliție, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei.

Actorul Ciprian Nemeșiu avea doar 39 de ani. „Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească, Ciprian Nemesiu! Nu am vorbit noi mult, da o sa îmi amintesc mereu zâmbetul tău bun și bucuria cu care am impro cook-ing-uit... cred ca eram și dator cu o bere, acum o să o dau de sufletul tău profund și neînțeles la timp”, a scris un prieten.

Nu l-am cunoscut pe Ciprian, dar totuși ceva în mine s-a frânt când am citit ce s-a întâmplat! Să ai drum lin, plin de liniște și pace acolo unde ești acum, Ciprian!, a comentat un internaut.

 

Cine a fost Ciprian Nemeşiu

 

Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane. A lucrat la hotelurile Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu multe teatre din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze” şi a activat ca trainer de improvizațe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel