Accident uriaș în Ungaria. Peste 40 de TIR-uri și mașini s-au ciocnit în lanț

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident uriaș în Ungaria. Peste 40 de TIR-uri și mașini s-au ciocnit în lanț. FOTO: captură 24.hu
Accident uriaș în Ungaria. Peste 40 de TIR-uri și mașini s-au ciocnit în lanț. FOTO: captură 24.hu

Accident uriaș pe o autostradă din Ungaria. Peste 40 de TIR-uri și autovehicule s-au ciocnit în lanț la kilometrul 26 al autostrăzii M1, posibil din cauza unei furtuni de praf. Un incendiu a izbucit imediat după impact.  

Peste 40 de TIR-uri și autovehicule s-au ciocnit în lanț la kilometrul 26 al autostrăzii M1 din Ungaria, posibil din cauza unei furtuni de praf, scrie Hirado.hu.

Circulația a fost închisă pe ambele sensuri.

Mai multe persoane au fost rănite în accident, iar mai multe mașini au luat foc.

Poliţia anunţă că accidentul s-a produs în jurul orei 14:25 şi cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au ars 19 vehicule, iar în total 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane au suferit răni grave.

Potrivit M1 News, zece ambulanțe și trei elicoptere de salvare au sosit la fața locului.

Mai mulți români, printre victimele uriașului accident din Ungaria. Anunțul MAE

 

32 de autoturisme, cinci camionete şi şase camioane au fost implicate în accident

 

„Pe baza primelor informații, 25-30 de persoane rănite sunt tratate în acest moment, dar acestea nu sunt încă cifre finale, mai multe vehicule au luat foc, căutările și tratamentele sunt în curs de desfășurare. În momentul de față, ancheta răniților este încă în desfășurare, deocamdată primul feedback a fost că aproximativ jumătate dintre răniți sunt răniți grav, iar cealaltă jumătate sunt răniți ușor, la finalul intervențiilor de la fața locului voi putea comunica exact câți sunt și ce leziuni au suferit. Având în vedere numărul mare de răniți, îi vom transporta la mai multe spitale, astfel încât, cu ajutorul elicopterelor de salvare, să-i putem plasa foarte repede pe cei grav răniți în spitale mai îndepărtate, planificarea acestui lucru are loc în paralel cu îngrijirea la fața locului în cadrul managementului nostru de salvare”, a declarat pentru Hirado Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

Treizeci şi două de autoturisme, cinci camionete şi şase camioane au fost implicate în accidentul produs pe autostrada M1 în zona Mány, la kilometrul 30, în direcţia Győr.

Dintre cele 43 de vehicule, 19 autoturisme, o furgonetă şi cabina şoferului unui camion au fost complet cuprinse de flăcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel