Accident între un microbuz şi o autoutilitară. Zece oameni au primit îngrijiri medicale

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs, luni, între un microbuz și o autoutilitară, între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos, în județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, un echipaj SMURD și unul SAJ au acordat primul ajutor în urma unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane au solicitat consult medical.

Dintre cei implicați în accident, patru persoane au fost transportate la spital, cu afecțiuni ușoare.

Potrivit primelor cercetări, șoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Vad, conducea din direcția municipiului Dej spre localitatea Calna, iar când a ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad.

Șoferul autoutilitarei a fost rănit. De asemenea, au avut nevoie de îngrijiri medicale și alți doi bărbați, de 63 și 64 de ani, din comuna Vad și municipiul Cluj-Napoca, precum și o tânără de 17 ani, din comuna Vad, toți pasageri în microbuz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel