Accident între un autocar şi un microbuz, în Giurgiu: 37 de pasageri, doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autocar și un microbuz de transport persoane s-au ciocnit joi seară, 1 septembrie, în localitatea giurgiuveană Naipu. Traficul spre Alexandria este blocat.

Traficul pe DN6 se desfăşoară joi seară alternativ, pe o singură bandă, în dreptul localităţii Naipu, judeţul Giurgiu, sensul de mers spre Alexandria fiind blocat, în urma unui accident între un autobuz în care se aflau 30 de persoane şi un microbuz în care erau şapte persoane. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Accident între un autocar şi un microbuz, în Giurgiu

 

Potrivit ISU Giurgiu, în autocar se aflau aproximativ 30 de oameni, în timp ce în microbuz se aflau şapte persoane. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat.

''În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 6, în localitatea Naipu, judeţul Giurgiu, în urma unui accident rutier produs între un autocar şi un microbuz. La faţa locului s-au deplasat forţe din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti a ISU Giurgiu, un echipaj SMURD şi un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Drăgăneşti Vlaşca al ISU Teleorman. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că în autobuz se aflau 30 de persoane, iar în microbuz şapte persoane şi două dintre acestea au necesitat acordarea de îngrijiri medicale la faţa locului de către echipajul de Ambulanţă de la SAJ Giurgiu'', a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

În acest moment, în zonă, traficul pe DN 6 se desfăşoară îngreunat, circulându-se alternativ pe o singură bandă, sensul de mers spre Alexandria fiind blocat. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care a avut loc accidentul, potrivit Agerpres.

Vezi și:

Trei românce, rănite în coliziunea dintre un microbuz transport marfă şi un autoturism

 

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, în apropierea fabricii Continental, a anunţat IPJ.

 'Din cercetările preliminarii rezultă că şoferul unui microbuz transport marfă condus pe direcţia Ocna Sibiului - aeroport, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Roşia.

Impactul a dus la rănirea a trei femei, în vârstă de 31, 44, respectiv 51 de ani, toate din Roşia, pasagere în autoturism, acestea fiind transportate la spital conştiente', informează sursa citată.

Microbuzul era condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii în vârstă de 51 de ani, cu dureri cervicale şi cefalee, precum şi un echipaj SAJ, care le-a acordat îngrijiri celorlalte două femei, toate fiind transportate la UPU Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Circulaţia se desfăşoară îngreunat în zonă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel