Accident incredibil cu o mașină de poliție: Portbagajul a ajuns...pe bancheta din spate (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O mașină de poliție în care se aflau un polițist, un elev și un portorican a rămas fără portbagaj în urma unui accident. Șoferul altei mașini nu a acordat prioritate și a lovit violent autospeciala. Persoanele aflate în cele două mașini au fost rănite ușor.

Accidentul s-a produs în orașul Drobeta-Turnu Severin în timp ce o patrulă, formată dintr-un elev și un polițist, conducea la sediul Poliției o persoană cu dublă cetățenie, olandeză și portoricană. Străinul fusese prins în timp ce intra prin efracție într-un hotel și era dus la audieri.

Autospeciala a rămas fără portbagaj după ce a fost lovită violent de mașina unui șofer care nu a acordat prioritate.

Reprezentanții sindicatului Europol susțin că cei din mașina de Poliție au avut noroc deoarece au scăpat cu câteva răni ușoare. Ei aduc din nou în discuție starea precară a parcului auto al Poliției Române.

Portbagajul a ajuns...pe bancheta din spate

 

„Din fericire, colegul care a condus "autospeciala", deși s-a lovit la cap, nu a necesitat internare. Mașina de poliție însă, căreia îi spunem pompos "autospecială", pentru colantul colorat pe care îl are aplicat, în urma loviturii, i-a fost efectiv proiectat portbagajul pe bancheta din spate. Lipsa elementelor suplimentare de protecție la aceste autoturisme rămâne în continuare o problemă mare care pune în pericol polițiștii”, au spus reprezentanții Europol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel