Accident în Austria: Român de 17 ani, călcat de autobuzul pe care fugea să-l prindă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident, miercuri dimineață, pentru un român de 17 ani, care pierduse autobuzul în Reith im Alpbachtal și alergase după el. Adolescentul a căzut lângă vehicul și roata din spate a mastodontului a trecut peste brațul său. Adolescentul a suferit răni grave.

Accidentul îngrozitor a avut loc miercuri în jurul orei 6:30, după ce toți pasagerii care așteptau în stație s-au urcat în autobuz. Șoferul de 57 de ani a continuat să conducă în direcția Brixlegg, când, la scurt timp după punerea în mișcare a autobuzului, un pasager a observat brusc o persoană întinsă în zona punții spate. Ea a dat alarma șoferului, care a oprit imediat.

În cele din urmă s-a dovedit că era un român de 17 ani care a pierdut autobuzul și s-a grăbit să fugă după el. "În acest proces, s-a împiedicat în zona punții spate și a căzut. În consecință, autobuzul a trecut cu roata din spate peste brațul stâng al românului", a precizat poliția, citează Krone.

Adolescentul a suferit răni considerabile. După ce i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Kufstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel