Accident Buzău. Şoferul microbuzului lovit de tren, prins beat la volan în urmă cu câteva luni

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Toată ţara a fost şocată de teribilul accident care a avut loc luni seara, în localitatea buzoiană Bâlhacu, soldat cu patru moţi şi 12 răniţi. Între timp, au apărut informaţii noi despre şoferul microbuzului lovut de tren. Se pare că acesta a fost prins de poliţişti, în urmă cu două luni, conducând sub influenţa alcoolului, pe DN 2, în apropiere de Rîmnicu Sărat.

Şoferul ar fi fost oprit de poliţişti în luna februarie a acestui an. Alcooltestul a arătat 0,10 mililitri alcool pur în aerul expirat. Astfel, agenţii au dispus reţinerea permisului de conducere.

 

Şoferul microbuzului morţii, un fost poliţist cu permisul reţinut

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, şoferul în vârstă de 50 de ani, fost poliţist ieşit la pensie, a contestat în instanţă reţinerea permisului, astfel că documentul i-a fost înapoiat şi a putut conduce în continuare.

Citeşte şi: Trei frați ROMÂNI din Franța, VICTIME în CARNAGIUL din Buzău: „MURIM!” (VIDEO)

Sursele citate au mai precizat că bărbatul a fost scos la pensie după ce a fost condamnat la 1 an si 4 luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru o perioadă de doi ani pentru tăiere ilegala de arbori de pe raza comunei Dumitreşti, judeţul Vrancea, unde a fost ajutor de şef de post de Poliţie.

 

Patru oameni au murit. Se întorceau acasă din străinătate



În urma coliziunii, luni seara, dintre un microbuz de persoane şi un tren la trecerea de cale ferată din localitatea buzoiană Bâlhacu, trei oameni au murit în urma impactului, o a patra persoană decedând la spital, marţi dimineaţă. Alte 12 persoane au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Citeşte şi: Microbuz cu MUNCITORI ROMÂNI din Germania, accident MORTAL. Au fost SPULBERAȚI de un TREN

"Marţi, trei dintre răniţi au fost fost externaţi la cerere, iar joi vor fi externate alte două persoane, şoferul microbuzului aflându-se în continuare la reanimare, în starea critică", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, pentru agerpres.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel