A plouat cu bani pe o autostradă din Spania. Șoferii au oprit pe mijlocul străzii și au adunat bancnotele de 50 de euro - VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Șoferii au coborât din mașini și au adunat bancnotele de 50 de euro care "zburau" pe șosea (Sursa foto: captura Youtube și Instagram)
Șoferii au coborât din mașini și au adunat bancnotele de 50 de euro care "zburau" pe șosea (Sursa foto: captura Youtube și Instagram)

Șoferii care circulau pe o autostradă din Spania au avut parte de o surpriză extrem de plăcută, după ce au fost surprinși de o ploaie de bani. 

Șoferii care au circulat, luni, pe autostrada A-7 în apropiere de Marbella (Málaga) au fost surprinși de o ploaie de bancnote de 50 de euro. Scena desprinsă parcă din filme a fost posibilă după ce o mașina care transporta 20.000 de euro numerar a fost implicată într-un accident. Astfel, banii "au zburat" pur și simplu pe carosabil, informează Garda Civilă.

Potrivit publicației El Pais, mai mulți șoferi și-au oprit apoi mașinile în mijlocul drumului pentru a aduna banii, ceea ce a provocat un blocaj uriaș în trafic și situații periculoase. Toți cei care au făcut acest lucru au comis o infracțiune, potrivit surselor din poliție, deși nimeni nu a fost arestat.

Accidentul s-a produs la marginea orașului Marbella

 

La originea acestei situații de-a dreptul bizare a stat accidentul dintre mai multe vehicule în care a fost implicat unul în care se deplasau două persoane împreună cu o sumă mare de numerar. Accidentul s-a produs la kilometrul 181 al autostrăzii A-7, lângă parcul comercial La Cañada, la marginea orașului Marbella. În urma impactului puternic, pe autostradă a căzut o servietă plină cu bani, care s-a deschis în timp ce s-a rostogolit, iar bancnotele s-au împrăștiat pe asfalt.

Când au văzut bancnotele, primii șoferi care circulau prin zonă au oprit autovehiculele, chiar și un autobuz, și au coborât să-i ia, după cum se vede în videoclipurile încărcate pe rețelele de socializare. Acest lucru a provocat un ambuteiaj mare, care a trebuit să fie degajat de agenții din cadrul Grupului de Rutieră a Gărzii Civile.

Poliția Națională a preluat ancheta pentru a afla proveniența banilor. Potrivit unor surse din poliție, bancnotele erau transportate de doi bărbați care urmau să cumpere un vehicul.

Aceștia le-au spus polițiștilor că au avut asupra lor 20.000 de euro cash, maximul admis legal fiind de 100.000 de euro.

Iată imaginile:

 

@abc.es Conductores se bajan en plena autovía en #Marbella #Málaga para recoger #billetes de 50 euros que salieron volando tras un percance de #tráfico #dinero #money #videoviral #euros ♬ Breaking News Background Music (Basic A)(1001538) - LEOPARD

 

----

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marbella Se Queja (@marbellasequeja2021)

------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel