A murit un cunoscut protestatar #Rezist. Florina Presadă (USR) : "Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Socol - Corupţia Ucide / Facebook
Alexandru Socol - Corupţia Ucide / Facebook

Unul dintre protestatarii activi din Piaţa Victoriei şi membru al organizaţiei "Corupţia Ucide" a murit. Este vorba despre Alexandru Socol, un tânăr de 33 de ani, prezent la protestele anti OUG 13 şi guvernării PSD.

O fotografie a fost postată pe pagina organizaţiei "Corupţia Ucide", cu mesajul "Mulţumim!".

 

Care este motivul decesului? Florina Presadă: "Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta!"

 

Florina Presadă (USR), a transmis un mesaj de condoleanţe, alături de o poză în care apare alături de Alexandru Socol, Dan Barna şi alţi membri USR, în timpul campaniei "Fără Penali în funcţii publice". Aceasta îşi cere iertare pentru că nu l-a putut ajuta.

"Adio, Alex!

Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 niște săptămâni. Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbești și te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poți. Aici este într-unul din rarele momente când nu era el cel care făcea fotografiile, deși aparatul folosit era al lui.

Alex s-a dus pentru că nu am reușit, noi toți cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează. E păcat, e strigător la cer, să nu conștientizăm importanța acestui tratament! Sunt vieți pe care le putem salva, oameni pe care i-am putea avea încă lângă noi dacă am înțelege cât de util e acest tratament!

Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi! Și iartă-mă că acum nu pot să zâmbesc", a scris Florina Presadă, pe pagina sa de Facebook.

2. sursa foto: Florina Presadă / Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel