A murit Cristina Pînzaru: Presa din România, din nou în doliu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Cristina Pînzaru a murit, la doar 51 de ani, după o lungă suferință.

Jurnalista Cristina Pînzaru a murit, la doar 51 de ani. Fost producător la B1 Tv, Nașul Tv, Vox News sau 10 Tv, Cristina Pînzaru ar fi împlinit, pe 6 aprilie, 52 de ani. Era căsătorită și avea o fiică. Prietenii și colegii din mass media deplâng dispariția sa prematură.

„Era ca și sora mea, ne înțelegeam din priviri, simțeam la fel, gîndeam la fel. Am trăit împreună, la B1 TV, 10 Tv sau Nasul Tv, cele mai frumoase și spectaculoase clipe posibile în viață unor ziariști curați și demni! Nu ne-a fost rușine niciodată! Nu am cedat niciodată! Am avut zile, săptămîni și luni devastatoare și nu s-a zdruncinat nicio moleculă din prietenia noastră pe viață!  Rar întîlnești un om că EA! Aveam încredere în orice vorba blîndă sau critică de-a EI! Nu m-a mințit niciodată și m-a înțeles la infinit! Cristina a fost Producător Nasul și Director de Programe Nasul Tv. Și omul cuvintelor măiastre pe site-ul Nasul.Tv! O să îmi lipsească o veșnicie, o să ne lipsească pe veci! Cristina a fost un om bun, un caracter puternic și am știut mereu că nu va trăda presă liberă! Cristina a făcut parte din echipa de sacrificiu, din umbră, care a luptat și lupta pentru o viață mai bună a copiiilor noștri!

Sper că într-o bună zi, copiii noștri să înțeleagă că am fost foarte puțini cei care ne-am sacrificat pentru viitorul lor! Și, dacă ei, copiii, o vor duce bine, înseamnă că noi am reușit! Cristina e din echipa celor care nu ne lăsăm învinși nici după moarte! Cris, de acolo de sus, ești tot în echipa noastră! Sacrificiile tale pămîntești sînt credit pentru că noi să continuăm lupta! Iar cei mici, copiii noștri, chiar dacă nu vor înțelege niciodată, măcar vor trăi mai bine! E tot ce am visat împreună! Cris, Draga Noastră ! Să ne pui o vorba bună în Cer, venim și noi, unul cîte unul! Dar vorba ta ne va ajută la cântarul dintre Sus și Jos! Radu și echipa Nasul Tv“, a scris Radu Moraru despre fosta sa colegă.

„S-a dus la Domnul și Cristina Pinzaru, 52 de ani... Odihnească-se în pace, Dumnezeu s-o aibă în pază Lui. Sînt din ce în ce mai puțini jurnaliști pe aici...“, a scris și Robert Turcescu.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel