A murit colonelul Daniel-Gheorghe Popa, șeful ISU Dobrogea: Era infectat cu noul coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Colonel Daniel Gheorghe Popa - Isu Dobrogea - mort de Covid-19
Colonel Daniel Gheorghe Popa - Isu Dobrogea - mort de Covid-19

Colonelul Daniel-Gheorghe Popa, șeful ISU Dobrogea, a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu COVID-19, fiind internat într-un spital din Bucureşti. Infectat cu SARS-CoV-2, colonelul Popa a murit astăzi. 

Col. Gheorghe Popa a murit pe patul spitalului, după ce a fost infectat cu COVID-19, iar virusul i-a atacat grav organismul. Colonelul Popa a fost internat iniţial la spitalul din Constanţa, însă starea sa s-a agravat, astfel că fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

Colonelul Gheorghe Popa, care în luna decembrie urma să fie avansat la gradul de general, s-a stins miercuri dimineaţă, 4 noiembrie. Daniel Gheorghe Popa era născut în iunie 1963 în Călăraşi. Ocupa funcția de şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa din 2016. 

Duminică, 1 noiembrie, ISU Dobrogea comunica faptul că „domnul inspector-şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roşca, iar capacitatea operativă a instituţiei nu este afectată”, a subliniat ISU Dobrogea. Alți 10 pompieri militari din cadrul ISU Dobrgea sunt de asemenea infectați cu SARS-CoV-2.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel