Tomac, despre Dragnea: A luat-o RAZNA. Se crede un mic Ceauşescu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a declarat că Liviu Dragnea ”e limpede că a luat-o razna” şi că ”visează să ajungă chiriaş la Cotroceni”.

Liviu Dragnea a declarat într-o emisiune de televiziune despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”.

DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaţionale, de liderii europeni, de toate instituţiile necontrolate de el, de oricine îi spune în faţă că este dus cu sorcova! De fapt, aseară (joi seara - n.r.) marele anunţ era altul - ca să avem un sfârşit de an amuzant, ne spune personajul ăsta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puţin, că visează să ajungă chiriaş la Cotroceni... Ăsta se crede un mic Ceauşescu”.

”De fapt, sunt sigur că nu va intra în turul doi.

PS: #băbăiatule, mai bine ţi-ai lua nişte consilieri care să-ţi spună adevărul, că lumea nu mai suportă sa-ti audă aiurelile, nu să-ţi spună doar ce vrei să auzi şi să-ţi ridice ode! Nu de alta, dar iţi mănâncă degeaba banii”, a scris, pe Facebook, Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel