A curs vin la chiuvetă într-un oraș din Italia. Cum s-a petrecut „minunea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Timp de câteva ore, locuitorii orașului Castelvetro din nordul Italiei și-au dat seama că ar putea avea Lambrusco-ul lor nu doar din sticle, ci și de la robinetele și capetele de duș.

Potrivit CNN, „minunea” a avut loc miercuri atunci când o defecțiune la vinăria Settecani a determinat scurgerea în conductele de apă a 1.000 de litri de vin gata de îmbuteliat. 

Defecțiunea a durat aproximativ trei ore și a afectat aproximativ 20 de case, a declarat Giorgia Mezzacqui, viceprimarul orașului Castelvetro.

 

Scurgerea nu prezintă riscuri pentru sănătate

 

Administrația locală a postat pe pagina sa de Facebook că scurgerea nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Incidentul a oferit un moment de amuzament pentru orașul aflat în toiul crizei coronavirusului - care a lovit cel mai tare nordul Italiei.

„Într-un moment în care avem foarte puțin de zâmbit, mă bucur că am adus o oarecare ușurință altora”, a declarat Mezzacqui pentru CNN. „Sperăm că într-o zi își vor aminti de noi și vor dori să vină să ne viziteze”.


Ce s-a întâmplat mai exact


Potrivit vinăriei Cantina Settecani, defecțiunea a fost cauzată de o supapă defectă din circuitul de spălare din linia de îmbuteliere. Lambrusco Grasparossa, o specialitate locală, a filtrat liniile de apă ale orașului din cauza presiunii sale, a declarat într-un comunicat, potrivit CNN.

Fabrizio Amorotti, manager comercial la Cantina Settecani, a declarat că defecțiunea „a fost apreciată de mulți. Unii clienți din zonă ne-au sunat să ne avertizeze despre asta!”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel