A. Caramitru: "Bezna minţii! PSD a devenit înfricoșător. Nu degeaba vor să împiedice românii să plece din ţară"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a prezentat detalii din culisele PSD, aflate de la un apropiat al partidului. Acesta susţine că, în acest moment, social-democraţii se simt sub asediu şi că sunt în stare să împiedice şi românii să plece în străinătate.

Consilierul liderului USR a postat un mesaj pe pagina sa în care descrie starea din interuoriul PSD.

Citeşte şi: Bannere PSD, montate în toiul nopţii, în Bucureşti. Reacţia Primăriei: "Acuzaţii tendenţioase"

"PSD a devenit înfricoșător. Ăștia chiar se simt sub asediu - sunt capabili de orice nu doar să scape de justiție, dar să și blocheze modernizarea, occidentalizarea, chiar și tehnologia. Prin măsuri extreme, radicale. Ideologie "jihadistă".

 

A. Caramitru: "Nu degeaba vor să sancţioneze românii care pleacă"

 

Andrei Caramitru a continuat să explice afirmaţiile făcute, precizând că a aflat totul de la o sursă apropiată de PSD.

"Am o cunoștință din zona academică care e apropiat de unul din “ideologii” PSD-ului, un om educat. Care e gândirea lor acum, pe care am aflat-o așa, indirect? Ei chiar cred că “țara” (adică sistemul lor) se prăbușește - și sunt obligați sa facă ceva extrem, radical, repede. Problemele pentru ei, pe lângă justiție, sunt: 

- Libertatea circulaţiei in UE și prețul prea mic al biletelor de avion low cost care permit oamenilor să evadeze ușor din zonele rurale și sărace controlate de ei. Nu degeaba vorbește Orlando de un “pachet” care să sancționeze financiar pe cei care pleacă in Diaspora.

Citeşte şi: Andrei Caramitru: Asta e știrea ANULUI. Voi din Diaspora, STAȚI ACOLO

- Facebook - pentru că permite oricui să îi atace și așa oamenii “nu mai au respect și frică de autoritate”. Antena 3 nu prea mai funcționează ????. Nu degeaba încearcă - prin legislația inițiată de Carmen Dan și alții - sa introducă cenzura prin sancțiuni drastice pentru postări “ofensatoare” (ca în Turcia).

- “Urmele” digitale colectate de Google, Facebook etc. - pentru că “serviciile” și “americanii” pot afla despre ei tot foarte ușor (pe unde merg, cu cine se întâlnesc, ce fură, ce mesaje își dau între ei). Nu degeaba sunt obsedați de faimoasele protocoale si au încercat sa excludă probele video și nu numai din Codul Penal.

Citeşte şi: Andrei Caramitru: Ăștia sunt - mafioți penali de cartier

Bezna minții. Însă nu e glumă deloc. Vor lupta până la capăt. Sunt all-in", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel