Bannere PSD, montate în toiul nopţii, în Bucureşti. Reacţia Primăriei: "Acuzaţii tendenţioase"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Banner PSD Bucuresti. Sursa foto: Vlad Voiculescu / Facebook
Banner PSD Bucuresti. Sursa foto: Vlad Voiculescu / Facebook

Azi-noapte, lucrătorii Companiei de Iluminat Public au fost surprinşi de fostul ministuu al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în timp ce montau bannere de campanie ale Partidului Social Democrat. USR-PLUS a cerut apoi primăriei să dea explicaţii. Reacţia PMB a venit prompt.

Postarea lui Vlad Voiculescu a fost postată la scurt timp după miezul nopţii, alături de două poze cu muncitorii care amplasau bannerele.

"Acum vreo 20 minute, în rondul de la Rosetti. Eh, acum vedeți la ce sunt bune companiile municipale ale Gabrielei Firea? Pentru PSD lucrează și noaptea atunci când trebuie!

Numărul mașinii din spate este B258CIP. Sunt curios cum arată contractul dintre compania municipală și PSD (sigur există unul, nu-i așa?)... sau, alternativ, cum suna mandatul primit de echipa de la Gabriela Firea. Într-o țară normală, doamna primar ar trebui să dea niște răspunsuri. În fața bucureștenilor și în fața procurorilor. Alianța 2020 USR PLUS va lansa demersurile legale pentru a face lumină în acest caz. #noapteacahoții", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de socializare.

 

Primăria Capitalei respinge acuzaţiile "tendenţioase şi injuste"

 

Alianţa 2020 USR PLUS a sesizat Biroul Electoral Central şi Autoritatea Electorală Permanentă pentru folosirea de către Primăria Bucureşti a companiilor municipale în acţiuni de amplasare a bannerelor şi materialelor de propagandă ale PSD, fiind interzisă folosirea resurselor financiare, umane şi tehnice pentru sprijinirea activităţii partidelor politice.

Citeşte şi: Gabriela Firea: "Companiile au fost înființate pentru a lupta cu hoția de la Primărie"

"Acuzaţiile aduse Primarului General, Gabriela Firea, sunt tendenţioase şi injuste, iar cei care au lansat aceste afirmaţii nu au solicitat un punct de vedere din partea Companiei de Iluminat Public sau din partea PMB, ceea ce relevă faptul că s-a intenţionat doar dezinformarea opiniei publice în scopuri politice.

Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti S.A. (CMIPB) este o societate comercială de sine stătătoare, al cărei acţionar majoritar este Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar actul constitutiv al companiei NU prevede înştiinţarea sau acordul Primarului General pentru încheierea contractelor", se arată în precizările PMB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel