4, 13 și 24 august 2020, zilele care aduc schimbări majore pentru zodii! Efectele se vor simți și anul următor!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cel mai marcant tranzit al anului 2020 este cel al lui Marte în Berbec.

Tranzitul lui Marte în Berbec se va termina pe 7 ianuarie 2021. „Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult: între 28 iunie 2020 - 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Însă Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte cu impact major. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe de astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel