35 de tone de azotat de amoniu, depozitate necorespunzător în România. Autorităţile au deschis DOSAR PENAL

Andreea Cosma |
Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

35 de tone de azotat de amoniu depozitate în condiții improprii au fost confiscate de la o societate din Sălaj. Polițiștii anunță dosar penal pentru neluarea măsurilor de eliminare totală ecologică a deşeurilor periculoase şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice.

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din Sălaj au efectuat luni un control la o societate comercială cu domeniu de activitate cultivarea cerealelor, în urma căruia au fost indisponibilizate 35 de tone de azotat de amoniu şi 30 de kilograme de deşeuri periculoase.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea evenimentelor generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, depozitarea şi folosirea produselor de protecţie a plantelor.

Poliţiştii din Sălaj continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de neluare a măsurilor de eliminare totală ecologică a deşeurilor periculoase şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel