31 de călugări de la Mânăstirea Putna, INFECTAȚI cu noul coronavirus

Liviu Ludovic |
Data publicării:

31 de călugări de la Mânăstirea Putna au fost testați pozitiv la coul coronavirus. Informația a fost confirmată oficial de managerul interimar al Spitalului Județean Suceava. 

31 de călugări de la Mănăstirea Putna au ajuns în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Județean Suceava, după ce au primit rezultatele testelor la COVID-19.

S-a luat măsura internării tuturor celor 31 de călugări, cu precizarea că aceștia erau în stare bună, majoritatea chiar asimptomatici. Zilele trecute, Direcția de Sănătate Publică Suceava a demarat o anchetă la Mânăstirea Putna, după ce un călugăr a ajuns în stare gravă la Institutul "Matei Balș" București cu pneumonie și infecție confirmată cu Covid-19, iar un bărbat care era în îngrijirea călugărilor a murit săptămâna trecută, având multiple afecțiuni.

Managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, Anatolii Buzdugan, a confirmat vineri la Antena 3 că un număr de 31 de călugări de la Mănăstirea Putna se află internați în spital după ce au fost depistați pozitivi cu noul coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel