12 ani și jumătate de închisoare cere procurorul spaniol pentru un român

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
StiriDiaspora

Procurorul de caz a solicitat, în concluziile sale provizorii, doisprezece ani și jumătate de închisoare pentru un tânăr român acuzat de uciderea unui compatriot cu cinci lovituri de cuțit ca urmare a unor discuții anterioare despre pariuri.

Neculai M., 31 de ani, acuzat de omucidere, va fi judecat pe 26 noiembrie de către un juriu popular din Granada.

Potrivit actului de acuzare a procurorului, evenimentele s-au desfășurat în noaptea de 29 noiembrie 2017, când inculpatul, cetățean român și muncitor sezonier, împărtășea jocurile de noroc cu alți compatrioți, la domiciliu unuia dintre ei, din Málaga.

În jurul orei 23.00, a început o discuție cu unul dintre jucători, ca urmare a dezacordurilor în ceea ce privește banii datorați unul altuia. Această situație l-a determinat pe bărbat să ia din bucătărie un cuțit cu o lamă 20 cm și să atace un tânăr care venise mai târziu și care nu avea nicio legătură cu discuția purtată anterior. Cele cinci lovituri de cuțit au provocat moartea tânărului.

Acuzatul, conștient de ceea ce s-a întâmplat, a ieșit din casă, unde a aruncat cuțitul folosit și, crezând că victima ar putea fi în viață, a scos-o afară și au anunțat Garda Civilă și personalul medical .

Decedatul, în vârstă de 28 de ani, trăia în Spania și în acest moment nu există dovezi că e căsătorit sau are copii aflați în îngrijirea sa sau alți membri ai familiei.

După efectuarea necropsiei s-a descoperit că decedatul avea o alcoolemie de 2,8, deși nu aceasta a fost cauza morții sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel