10 obiecte care îți aduc bogăție și noroc în casă. Trebuie neapărat să le ai aproape

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Indiferent dacă ești superstițios sau nu, sau pur și simplu îți dorești puțin noroc, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai aceste 10 obiecte în casa ta.

10 obiecte îți aduc bogăție și noroc în casă, așa că n-ar strica să le iei în considerare, atunci când decorezi.

Moneda veche

 

Dacă găsești vreodată o monedă veche, păstreaz-o. E semn de noroc și prosperitate. Dacă ai bani puși deoparte, păstrează această monedă lângă banii tăi, pentru a-i înmulți. O monedă veche este un adevărat talisman pentru tine și pentru familia ta.

Potcoava

 

Potcoava este un simbol străvechi, prezent în zilele noastre și sub formă de mărțișor. Este tradițional să o atârnăm la ușă, pentru a aduce noroc tuturor celor care intră în casă, însă depinde doar de tine unde o poziționezi.

Trifoi cu patru foi

 

Toată lumea știe că trifoiul cu patru foi este un simbol și un mesager al norocului. Fiecare frunză simbolizează o caracteristică norocoasă: bogăție, faimă, dragoste și sănătate. Trifoiul cu patru foi se numără printre cele 10 obiecte care îți aduc bogăție și noroc în casă. Ne apără de orice intervenție malefică a spiritelor și ne ajută să ne întâlnim sufletul pereche.

Elefant

 

Nobilul elefant este considerat un simbol al înțelepciunii și puterii încă din cele mai vechi timpuri. Sub formă de bibelou, tablou sau animăluț de pluș, elefantul îți aduce vibrații pașnice în casa ta. Un uriaș blând cu sufletul și cu mintea ta.

Cristale

 

Cristalele pot produce vibrații pozitive în casa ta și pot umple orice spațiu cu energii bune. Poți așeza carneol și apatit în bucătăria ta pentru a te simțiți creativ și inspirat. Selenitul și ametistul ar trebui să te ajute să te calmezi, așa că funcționează bine în dormitor.

10 obiecte care îți aduc bogăție și noroc în casă

 

Porumbel

 

Puțină lume știe, dar porumbelul este un simbol al păcii și prosperității. Figurinele metalice sau din porțelan confecționate sub forma unui porumbel sunt aducătoare de liniște, împlinire și stabilitate.

 

Pietre de râu

 

Printre cele 10 obiecte care îți aduc bogăție și noroc în casă se numără și pietrele de râu. Le găsim în compo­nența bijuteriilor, măr­țișoa­relor sau în orice alte obiecte și sunt considerate aducătoare de belșug. Dacă porți o piatră de rău, te vei feri de efectele negative ale privirilor pline de invidie.

 

Firul de la Mărțișor

 

Firul de la Mărțior este un obiect extrem de valoros plin de energie și vitalitate. Cele două culori care alcătuiesc firul mărțișorului constituie forțele dominante din Univers. Firul roșu ne dă forța care este într-o continuă expansiune, iar cel alb ne asigură energiile primare, primordiale. Dacă totul este echilibrat, belșugul și norocul își vor face loc în viața ta.

Pești

 

Poți să îți schimbi norocul și să atragi mai mulți bani dacă aduci în casa ta un peștișor sau mai mulți. Se consideră că aceste animăluțe aduc noroc și bogăție. Încă din cele mai vechi timpuri se crede că peștii absorb energie negativă în casă, iar cei aurii sunt asociați cu noroc și energie pozitivă.

Bambus

 

Ultimul dintre cele 10 obiecte îți aduc bogăție și noroc în casă este planta de bambus. Este o plantă versatilă care aduce un plus pentru casa ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel