Ziua Femeii. Venus în conjuncție cu Neptun în Pești: Planeta iubirii aduce schimbări în viața unor zodii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Venus în conjuncție cu Neptun în Pești. Ziua Femeii, ziua dragostei la superlativ Planeta iubirii aduce schimbări în viața unor zodii
Venus în conjuncție cu Neptun în Pești. Ziua Femeii, ziua dragostei la superlativ Planeta iubirii aduce schimbări în viața unor zodii

Ziua femeii- 8 martie ar putea fi declarată  Ziua Iubirii din acest an, dincolo de semnificația tradițională de Ziua Femeii. Venus, planeta iubirii, intră într-o conjuncție deosebită cu Neptun, planeta romantismului, în zodia cea mai sentimentală - Pești.

Venus face o conjuncție cu Neptun la 20 ° în zodia Pești. Conjuncția Venus-Neptun este cea mai romantică din astrologie și încă vreo câțiva ani avem norocul că va fi în zodia romantic a Peștilor. 

Pe cât de dificilă este viața noastră în acest moment, conjuncția Venus-Neptun este un moment de respiro și ne aduce aminte că atunci când ne conectăm cu adevărat cu inimile noastre, putem găsi frumusețe și magie peste tot. 

Venus simbolizează iubirea, fericirea, armonia și creativitatea, iar Neptun este numit cea mai înaltă octavă a acestei planete. Caracteristicile astrologice ale acestor corpuri cerești au multe în comun, prin urmare, conjuncția lui Venus și Neptun în harta natală conferă nativului trăsături remarcabile: o înțelegere subtilă a lumii frumoase, romantism, sinceritate și bogate talente creative.

O persoană, în al cărei horoscop există această legătură, are o lume spirituală bogată și știe să vadă frumusețea din jurul său. Îi face mare plăcere să interacționeze cu natura, să se angajeze în creativitate și să învețe adevăruri religioase. Astfel de oameni sunt miloși, îngrijitori și simt foarte bine starea sufletească a celorlalți. Uneori un subiect cu acest aspect este considerat divorțat de realitate, atât de mult idealizează oamenii și acțiunile lor.

 

Ziua Femeii. Conjuncția lui Venus și Neptun în harta natală a unui bărbat

 

Uneori, un nativ experimentează într-adevăr dezamăgirea în dragoste, pentru că în mod deliberat închide ochii la neajunsurile și greșelile fatale ale mediului său imediat. Nativul ar trebui să evite autoamăgirea și percepția iluzorie a lumii. În unele situații, trebuie să fii decisiv și să preiei controlul asupra evenimentelor care au loc în jur. Va fi bine dacă proprietarul acestui aspect își dezvăluie abilitățile în activitatea creativă.

Venus, poziția și aspectele ei vor descrie imaginea unei femei pe care nativul o consideră cea mai atractivă pentru el însuși. Proprietarul conjuncției lui Venus și Neptun vrea să vadă cu el o fată sublimă, visătoare, misterioasă și care își înțelege lumea interioară.

Deoarece Neptun este un luminator malefic, pot apărea dificultăți în viața personală. Cel mai adesea, nativul își conturează în minte imaginea ideală a iubitei sale femei, care nu există în realitate. Uneori trebuie să îți dai jos ochelarii roz și să te uiți cu îndrăzneală la situația actuală din viața ta personală. Ar trebui să înveți să vorbești sincer cu partenerul tău și să discuți deschis contradicțiile care au apărut în uniune.

Conjuncția lui Venus și Neptun în harta natală a unei femei

 

Conjuncția lui Venus și Neptun în horoscopul feminin va spune multe despre caracterul și comportamentul proprietarului său. O astfel de femeie este grațioasă, delicată, vulnerabilă și sensibilă. Știe cum să creeze un mediu plăcut și confortabil psihologic în casă și familie. Natura ei se distinge printr-o orientare spirituală și umanistă.

Iubește creativitatea și consideră că este de datoria ei să facă fapte bune. Este posibil să nu fie întotdeauna o activitate caritabilă. O femeie nu va refuza niciodată să asculte o persoană cu probleme. Ea nu numai că va simpatiza sincer cu disperatul, dar îl va ajuta și să găsească un nou sens în viață și să câștige credință în sine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel