Zi de FOC în PSD! Liderii partidului intră în ședințe: BPN și CEx

Liviu Ludovic |
Data publicării:

După dubla lovitură încasată ieri, social-democrații au programate ședințe toată ziua de astăzi, îndepând de la ora 11:00. Liderii partidului vor face calcule, strategii și vor lua o serie de decizii.

PSD a anunțat că astăzi, de la ora 11:00, partidul se reunește în ședința Biroului Permanent Național, la Camera Deputaților, sala Grupului PSD din Palatul Parlamentului. De la ora 18:00, urmează o a doua ședință a PSD, CExN.

Pe baza regulamentului, Viorica Dăncilă ar trebuie să preia interimar conducerea partidului.

"Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, așa vom face și de acum în colo, mâine am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEX la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să îi facem și cum putem acționa în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD", a afirmat luni Viorica Dăncilă, la finalul unei ședințe de urgență la sediul partidului din Băneasa, convocată după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea.

E criză în PSD, după un scor slab obținut la alegerile europarlamentare, dublat de condamnarea la închisoare a președintelui Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel