Zdrobește cinci pastile de aspirină, amestecă-le cu miere și apă caldă. Tenul va întineri cu această mască chiar și cu zece ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Coreea de Nord a optat pentru tratarea oamenilor de COVID, nu vaccinarea lor. Antibioticele și remediile casnice sunt la putere
Coreea de Nord a optat pentru tratarea oamenilor de COVID, nu vaccinarea lor. Antibioticele și remediile casnice sunt la putere

Aspirina este unul dintre cele mai utilizate medicamente pe plan mondial, fiind primul medicament descoperit din clasa antiinflamatoarelor nesteroidiene. Dar aspirina are multe alte întrebuințări despre care puțini știu. Vă prezentam mai jos alte beneficii pe care le are acest medicament și la care puteți apela la nevoie.

Datorită acidului acetilsalicilic, aspirina este utilă pentru refacerea tenului problematic.

Dizolvă 5 comprimate într-un sfert de apă călduță pentru a forma o pastă ușor de aplicat pe piele, apoi adaugă miere. După ce o întinzi pe zona dorită, așteaptă 15 minute înainte de a o curăța.

Amestecă un ou cu miere și lămâie: Secretul care te va face să nu te recunoști în oglindă. E atât de simplu!

 

Pentru uscarea coșurilor, folosește o aspirină pisată, amestecată cu puțina apă. Pasta obținută se aplică pe coș și se lasă să stea câteva minute înainte de a o spăla cu apă și săpun. Efectul va fi acela de a reduce roșeața și de a reduce durerea.

Pentru exfolierea tenului, putem să pisam câteva tablete pe care sa le amestecam cu un pic de apă și să ne spălăm pe față pentru o exfoliere ușoară.

 

Cremă minune, făcută în casă. După câteva aplicări a tratamentului, vei avea un ten ca de bebeluș

 

Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna

 

Tot ce ai nevoie sunt 10 tablete de aspirină și o lămâie. Stoarceți două linguri de suc din citrice și zdrobiți aspirina până se transformă în pulbere. Se amestecă cele două ingrediente până se obține un amestec omogen. Spălați picioarele și aplicați o parte din amestec pe tălpi. Așteptați astfel câteva minute, până când ingredientele își fac efectul. Faceți un masaj ușor pentru a accelera procesul. Dacă aveți la îndemână o piatră ponce sau o perie, le puteți folosi pentru a îndepărta mai ușor pielea moartă.

 Folosește oțet. Pentru mai multă catifelare, adaugă bicarbonat de sodiu: Secretul prosoapelor mereu curate, dezvăluit

 

Poți fi sigur că viața ta se va schimba pentru totdeauna cu acest truc economic, rapid și ușor. Nu vă veți mai face griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră. Permiteți ca pielea picioarelor dumneavoastră să fie la fel de moale și netedă ca și catifeaua. Acest truc este atât de simplu și la îndemână.

 

Un morcov, dat prin răzătoare, se amestecă cu iaurt şi ulei de măsline. Masca minune, care îți face, pe loc, mâinile catifelate

 

Lămâia este cunoscută pentru nenumăratele sale proprietăți terapeutice. Lămâile sunt unul dintre cele mai preferate fructe, deoarece au o compoziție extrem de bogată în vitamine.

Care sunt beneficiile incomparabile ale lămâii și aspirinei? Trucul cu aspirină și lămâie te va scăpa de problemele asociate cu pielea de pe tălpi. Dacă avem pielea aspră, dură și descuamată, atunci cu siguranță nu ne vom simți deloc confortabil. Cu acest truc, așa cum am menționat mai devreme, problemele vor fi șterse, iar pielea picioarelor va deveni atât de moale și netedă încât vei fi uimit. Veți înceta să vă mai faceți griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră, iar acest lucru vă va spori dramatic încrederea în sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel